[Bon Any Nou i Per Molts Anys Fansub!] Black Rock Shooter

Bon Any Nou i Per Molts Anys, Lluna Plena no Fansub!
Back Rock Shooter

I qui dies passa anys empeny! Ja fa un any del regal d'Origen la història de l'Agito! I dos del naixement del fansub!! Per molts anys a tots! A més, comencem el 2012! Que aquest any que comencem sigui molt feliç per tots i puguem ampliar encara més el ventall de material d'anime i manga en català a la xarxa!


Com l'any passat, primer us presentaré el regal de celebració i després faré un petit resum d'aquest 2011. Aquest 1 de gener us regalem Black Rock Shooter! Una OVA d'uns 50 minuts que va ser un boom explosiu al Japó! Noies menudes carregant armament enorme! Lluites i escolars! Un còctel explosiu pels grans fans del gènere!



Black Rock Shooter ens explica com la Mato i la Yomi es fan amigues al entrar a secundària però a segon les separen en classes diferents i comencen a créixer per separat. A més a més, al mateix moment en un altre món, la Black Rock Shooter, la noieta portadora de la flama blava, lluita a mort contra la joveneta Dead Master. Què desencadenarà aquesta lluita? Com evolucionarà l'amistat entre la Mato i la Yomi?

Descàrregues

Part I
megauploade.png
Part II
megauploade.png
Part III
megauploade.png

I aquí comença una mica de recompte!
Començaré per la gent que han deixat de ser actius en les feines del fansub durant aquest 2011: en Paufiri, la Redles, l'oharu-chan, l'Akuma (que va i torna), en kyoraku i la momo-chan. A tots vosaltres, gràcies per haver estat entre nosaltres tot aquest temps i gràcies per la vostra contribució al manga i l'anime en català!
Seguiré per les noves incorporacions del 2011! En Cano, en Gray Slimner, en Lostbrain, en Ragna, la Rini, l'Itrebla, en solde 24, la Minamino Shuuichi i en Sho Minaminoto! Moltes gràcies per formar part d'aquest grup tant pencaire que produeix manga i anime en català tant com pot!

I de la gent, passo als projectes!
Aquest 2011 hem fet res menys que 20 One Shots entre la Marató de One Shots, els regals de l'11 i especials de les sèries de Manga Yankee-kun to Megane-chan i Land of the Blindfolded!
D'alguna sèrie de manga o d'anime n'hem arribat a fer 50 capítols! I per primera vegada en la història dels fansubs en català hem assolit els 100 capítols d'anime i estem a punt d'arribar als 100 de manga!
Hem acabat res menys que 7 projectes llargs! Appearance of the Yellow Dragon!, Angel Beats!, Bottle Fairy, Giant Killing, Occult Academy i les dues temporades de Sora no Otoshimono!
I n'hem estrenat la tira més! Dragon Ball SD, Nisekoi (que portem a ritme de publicació japonesa), Shinobi no Kuni, Fate/Zero (també a ritme japonès), Gosick, Lovely Complex, Tengen Toppa Gurren Lagann, Toradora! i Hellsing Ultimate!
I també cauen pel·lícules, Animal Crossing i les d'aquest Nadal!

I per acabar el recompte numèric! Al fansub hi tenim contades 56.444 visites en aquest instant! L'any passat per aquestes dates n'hi havia 17.000! Al bloc, la mitjana de visites diàries és de 60!
L'any passat, la xifra més alta de descàrregues d'algun dels capítols de Fairy Tail fregava les 200, aquest any supera les 400! L'any passat teníem 88 registrats, ara en tenim 169! I igual al facebook! A més a més, ara també tenim twitter!

I s'han acabat les admiracions. Mireu-vos bé fins on hem arribat, com hem arribat a treballar i tot el castell que hem construït i estem tirant endavant entre tots i sentim-nos ben orgullosos, sí senyor! Per tot un altre any ple de projectes, d'il·lusions i de manga i anime en català! Salut!

Comentaris

  1. Gràcies per comentar! Què t'ha semblat la pel·lícula? Per què no et registres al fòrum i ens ho expliques? Així podràs parlar-ne amb altra gent que també l'ha mirada ;)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada