[11 setembre] Regals!

Feliç 11 de setembre!
Regals: Fate Prototype, One Piece Volum 1, Omakes Yamada i les 7 bruixes i Yankee-kun to Megane-chan, paquet de 3 capítols de Nisekoi!!

Com no pot faltar al nostre fansub, cada any, per la diada, uns quants regalets! Perquè és un dia important per tot català i com a catalans que ens estimem la nostra llengua, cultura i país, no podem deixar de celebrar-ho!
Gaudiu-los molt!


Gràcies a Kajiko Kylance per la imatge


Fate Prototype

Us hagués agradat saber com era el primer esbós de Fate? Aquí teniu un macro tràiler de la primera idea! Sorpreneu-vos d'en Saber home! De l'aparença inicial d'en Lancer i l'Archer! I del canvi de protagonista! Molts màsters també són ben diferents... No us el perdeu!



hotfilegran.jpg


Una Peça des del principi!

Aquest 11 de setembre us volem sorprendre amb una gran novetat a la xarxa en català! Des de fa poc, que podeu seguir els capítols nous en català, però no us agradaria llegir-la des del començament? Doncs ara ho podreu fer! Avui estrenem el primer volum de Una Peça en català, per tots vosaltres!



3131.gif


Yankee-kun to Megane-chan Omake 3

Si als Omakes anteriors havíem visitat ca'n Shinagawa i ca'n Chiba quan aquests intentaven mirar-se vídeos de la Súper-Mamelluda Caçarecompences Momoko, ara li toca el torn de l'Izumi! No us perdeu aquest Omake tan divertit!



3131.gif hotfilegran.jpg mediafiregran.png


En Yamada i les 7 bruixes Omake

I també tenim un altre Omake a mans de la Yoshikawa! Tres 4-komes divertidíssims que ens ensenyen experiments alternatius dels poders d'en Yamada!



3131.gif hotfilegran.jpg mediafiregran.png


Nisekoi 36, 37 i 38

En Raku ha recordat la Mari! Però de què la coneix, exactament? Gaudiu d'aquests tres capítols farcits de records, pares que posen la pell de gallina i... pastissos!



36
3131.gif hotfilegran.jpg mediafiregran.png

37
3131.gif hotfilegran.jpg mediafiregran.png

38
3131.gif hotfilegran.jpg mediafiregran.png

Comentaris

  1. Moltes gracies per la vostra feina, nomes dir-vos que el link de Nisekoi capitol 36 esta malament, al final sobren les cometes "

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada