[Per Molts Anys, Feliç 2013] Yū Yū Hakusho - Els Invasors de l'Infern


Per Molts Anys, Feliç 2013

Yū Yū Hakusho - Els Invasors de l'Infern

No pot ser! [size=24]3[/size] anys ja!! Avui fa tres anys que una servidora i en surreak ens vam animar a començar un fansub com el d'ara!
Cada any solc fer recompte de tot el que hem fet durant l'any, potser no serà tant complert com altres anys, però aquí teniu alguna dada!



Per començar us recordaré que el gener passat megaupload va tancar, alguns ens pensàvem que seria la fi del fansub... però mireu-nos!! Anem sobrevivint i cada cop experimentem i trobem maneres diferents i/o millors per arribar al nostre públic.


Projectes acabats aquest 2012:

Anime
11 eyes
Fate Zero
Lovely Complex

Manga
Blazer Drive

Pel·lícules i OVAs
Redline
Hotarubi no Miro e / Cap al camí de les cuques de llum
Fate Prototipe
Bleach: The DiamondDust Rebellion (col·laboració amb SnF)
Berser l'Edat Daurada - L'ou del Conquistador.

One Shots
Campanades a les 12
L'incident de la mansió Miyama Uguisu

Projectes començats aquest 2012:

Anime
Usagi Drop
Puella Magi Madoka Magica

Manga
One Piece
En Yamada i les 7 bruixes

A més, penseu que a l'equip del fansub sóm 25 persones!
Vegem les noves incorporacions de gran valor productiu que hem tingut aquest any!

Al gener se'ns va unir en Sakuragi! Al maig, en RuffyNatsu Al juliol, en Kvothe! A l'agost en Min3! A setembre en bombillero! Al novembre l'intervención! I ara al desembre, la Leifang i la Lid_Goodmorning!
Hahaha! Amb tota aquesta gentada sembla que haguem creat el fansub aquest últim any! Molt benvinguts a tots i ajudeu-nos tant com pugueu a fer d'aquest fansub el millor fansub de tots!
Una gran abraçada també a tots aquells que algun dia vau formar part de l'equip i ara ens mireu des de fora. Moltes gràcies també a vosaltres mentre vau participar treballant i moltes gràcies ara per continuar seguint-nos!

I estadísticament...
Doncs bé, les baixades de material no són tan bones com altres anys sobretot per culpa del hotfile ¬¬ i els seus minuts d'espera.
Però tot i així no ens hem de desanimar perquè, paradoxalment les entrades al bloc han augmentat que flipes!
Durant el mes de desembre del 2010 (quan fèiem 1 any) vam tenir 900 visites, durant el desembre del 2011 (l'any passat, fèiem 2 anys) en vam tenir 1850.
I aquest desembre en portem 2650!! No és una passada? De mitjana ara tenim unes 2500 entrades cada mes! (jo crec que els comptadors del hotfile estan espatllats ;) )

Bé, ja callo... Aquí teniu el regalet!


Yū Yū Hakusho

Els Invasors de l'Infern

Alguna força estranya sacseja el Món Espiritual i el Príncep Koenma només pot confiar en en Yusuke i els seus companys. Però aquest cop, la missió està lluny de ser fàcil. O simple. En Yakumo, el Sobirà de l'Infern, està disposat a conquerir el Món dels Vius i l'única manera d'evitar-ho és impedint que recuperi el seu tresor més preuat: l'Esfera de l'Infern. Podran evitar la imminent destrucció del Món Humà, en Yusuke, en Kuwabara, en Kurama i en Hiei?



Part 1
hotfilegran.jpg
Part 2
hotfilegran.jpg
Part 3
hotfilegran.jpg
Part 4
hotfilegran.jpg

Torrent
hotfilegran.jpg

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada