[Pel·lícula] El Detectiu Conan - L'Onzè Davanter

En Kogoro rep una trucada misteriosa que avisa que farà esclatar una bomba si no resol un enigma

La història comença quan l'Agencia de Detectius Mouri rep una trucada telefònica, just després, un cotxe esclata davant de l'agencia. Es veuran obligats a resoldre un enigma deixat pel culpable per evitar que una altra bomba esclati. Les amenaces i els jocs del autor de la bomba continuaran fins que en Conan i els seus amics es troben en un partit de futbol i el culpable amenaça a tots amb fer esclatar l'estadi.

En Kogoro rep una trucada misteriosa que avisa que farà esclatar una bomba si no resol un enigma

1280x720 x264
AAC Dolby Pro II
MP4 1.4Gb
5 parts de 280Mb

Part 1:
Part 2:
Part 3:
Part 4:
Part 5:

1280x720 x264
AC3 5+1
MKV 1.8Gb
6 parts de 300Mb

Part 1:
Part 2:
Part 3:
Part 4:
Part 5:
Part 6:

Comentaris

  1. Moltissimes gracies pel traball!
    Pero crec que hauria sigut millor fer una versiò DVD o "ligera" en canvis de fer dos versions de 1280x720(casi identics 1.4 GB i 1.8 GB), nomes es una opinio i també un suggeriment :)
    Sou un dels millors fansubs catala que conec!
    Continueu!!

    ResponElimina
  2. La versió en DVD no hagués canviat molt el pes del arxiu a menys que l'hagués forçat a reduir la qualitat. La versió en mp4 és compatible amb la ps3 i manté la qualitat de la raw, després de fer diverses conversions la versió actual és la que vaig creure més encertada en relació qualitat-pes.

    Que hi hagin dos versions gairebé idèntiques és només per on el vulgui reproduir l'usuari, per reproduir-la al ordinador és millor la versió mkv, per reproduirla en un reproductor multimèdia és millor la mp4.

    Tot i així ho tindré en compte per feines futures i buscaré raws directament en dvd-rip per no tenir que fer conversions que perdin qualitat.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada