[Bon Nadal] El jardí de les paraules - Kotonoha no Niwa i La classe del dimoni.


Bon Nadal!

Pel·lícula: El jardí de les paraules - Kotonoha no Niwa I One Shot: La classe del dimoni

Ui! Aquest any el tió ens ha deixat una pel·lícula i un One Shot de la Yoshikawa! Acabats de sortir del forn i mai més ben dit!! Gaudiu-los, comenteu i espereu amb ànsies l'aniversari i els reis!! I gràcies a en Gray Slimner, en Cano, la Shruikan i en Min per haver pogut fer possible aquesta cagada!




El jardí de les paraules - Kotonoha no Niwa

Pel·lícula

Dels creadors de 5 centímetres per segon i de Més enllà dels núvols, el lloc promès. Un esclat de colors amb una història preciosa. L'Akisuki no li agrada agafar el metro quan plou i prefereix anar a pensar en els seus dissenys de sabates al parc de Tòquio. Allà hi troba una noia, més gran que ella, que enlloc d'anar a treballar menja xocolata i beu cervesa. Les visites al parc els dies de pluja es tornen un moment màgic per tots dos. Com els afectarà a les seves vides, haver-se conegut?



Versió 1080p


Sencera


Per Parts
Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Part 6

Part 7


Versió 720p

Sencera


Per Parts
Part 1

Part 2

Part 3





La classe del dimoni

One Shot

La nostra "estimada" Yoshikawa, entre Yankee-kun to Megane-chan i En Yamada i les 7 bruixes, va fer aquest One Shot. No podíem no fer-lo! A 5è de l'escola primària Mon Shiro ha arribat un professor nou! Farà que el curs sigui divertit? Però, Oh! Ostres! Es presenta com el Rei de l'inframón! Ho deu ser de debò?!



3131.gif mediafiregran.png

Comentaris