[OVA] Hellsing Ultimate 09 i 10

Hellsing Ultimate OVA 9 i 10

Hellsing IX
Un Alucard moribund comença a recordar el seu passat com a Vlad l'Empalador, com quan era un nen o durant la guerra contra els turcs. Veu també quan el van portar a l'execució i com es va convertir en un vampir. Es desperta gràcies a les súpliques de Seras, que estava intentant en va d'ajudar en el combat contra el Pare Anderson. Apareix un jove i vampiritzat Walter, mentre es preparen per lluitar, Integra i Seras són convidades a bord del dirigible del major.



Versió avi


Versió mkv



Hellsing X
Integra i Seras s'enfronten a les restes de Millennium a bord del dirigible fins que el Capità els intercepta i Seras es queda a lluitar perquè l'Integra pugui continuar avançant. A l'exterior, l'Alucard comença a absorbir els rius de sang dels morts sense adonar-se que era part del pla del Major. Mentrestant, Seras durant el combat contra el Capità revela un familiar inesperat amb qui aconsegueix enfrontar-se d'igual a igual. Integra aconsegueix arribar a la sala de comandament però es troba al Major protegit per un escut que li revela el seu autèntic pla per matar l'Alucard.

Com es resoldrà la batalla final? Quin familiar pot haver invocat la Seras que la fa tan poderosa? Quin deu ser el pla del Major per matar l'Alucard? Ho aconseguirà? Ho haureu de veure per saber-ho.



Versió avi


Versió mkv



Comentaris