[Anime-Pel·lícules] Mega-pack El detectiu Conan

Pel·lícula 15 - Un quart de silenci



Dades del projecte:
Idioma: Àudio japonès amb subtítols incrustats en català
Format: MP4
Pes: 1,52 GB
Vídeo: 720p X264
Àudio: AAC 5.1ch
Qualitat: BDRip

Sinopsi:
El governador de Tòquio rep una carta amb amenaces el dia abans de la inauguració d'una nova línia de metro. Durant la cerimònia, en Conan i la lliga de detectius passen per sota de la línia de metro amb el cotxe del Dr. Agasa. En Conan, després d'haver sentit sobre la carta amenaçadora, descobreix que han col·locat explosius al túnel i fent ús de la seva autèntica identitat, informa la policia que aturin el tren i així aconsegueix evitar una catàstrofe.

En Conan investiga la història política del governador per trobar alguna pista sobre el culpable i s'assabenta que quan era ministre va estar a càrrec de la construcció de la presa Kitanosawa. En aquella època, va visitar el poble juntament amb un munt de diners i l'oferta d'un lloc de reemplaçament pel poble, de la qual no tots els habitants van estar d'acord. En l'actualitat, per celebrar l'aniversari de la reubicació del nou poble, el governador tenia previst assistir però a causa de l'atemptat contra el metro, cancel·la la visita. En Conan creu que l'atacant podria trobar-se en Kitanosawa i planeja un viatge allà.




Enllaços

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5




Pel·lícula 16 - L'onzè davanter v2



Dades del projecte:
Idioma: Àudio japonès amb subtítols incrustats en català
Format: MP4
Pes: 1,36 GB
Vídeo: 720p X264
Àudio: AAC 5.1ch
Qualitat: BDRip

Sinopsi:
La Lliga de Detectius Júnior assisteix a un acte promocional de la J. League perquè els nens aprenguin a jugar a futbol junt amb jugadors professionals. L'endemà, mentre que els nens van a veure un partit de futbol a l'estadi Touto, en Kogoro Mori rep una trucada d'un home que fa servir un modulador de veu i que l'adverteix que ha posat una bomba i que per trobar-la haurà de resoldre un enigma. La Ran avisarà a en Shinichi sobre l'enigma i en Conan descobrirà que les bombes estan col·locades al videomarcador de l'estadi Touto. Malauradament, no hi ha prou temps per desactivar totes les bombes i en Conan idearà un pla per evitar que el videomarcador caigui sobre els espectadors.

Després de l'explosió, la policia metropolitana treballarà junt amb en Kogoro per esbrinar la identitat de l'atacant, ja que aquest li ha enviat un missatge d'advertència dient que ha col·locat més bombes i que aquesta vegada s'hi veuran implicades encara més persones. En Conan adverteix a la policia que hi ha 5 possibles sospitosos.



Enllaços

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5




Lupin vs El detectiu Conan - Especial TV 2009



Dades del projecte:
Idioma: Àudio japonès amb subtítols incrustats en català
Format: MP4
Pes: 729 MB
Vídeo: 720p X264
Àudio: AAC 5.1ch
Qualitat: HD

Sinopsi:
La reina Sakura del regne de Vespània mor en un accident de caça. Tots els indicis apunten que la va disparar accidentalment el seu fill, el príncep Gill, qui immediatament se suïcida superat per la culpa. La següent en la línia de successió, la princesa Mira, rebutja la idea d'esdevenir reina per culpa del creixent moviment popular que creu que no és apte per governar. El comte Keith contracta en Daisuke Jigen com a guardaespatlles personal de la princesa, el qual planeja robar la Corona de la Reina juntament amb en Lupin III.

Per augmentar la popularitat de la princesa, organitzen un viatge al Japó per participar en la inauguració d'un hotel. En Kogoro, en Conan i la Sonoko hi assisteixen, però durant la festa, en Conan evita un intent d'enverinament a la princesa, i que aquesta aprofita la confusió per escapar.

Pel carrer es troba amb la Ran, que per sorpresa per les dues, s'assemblen molt, i decideix canviar de lloc amb ella. La Ran, vestida com la princesa, es dirigeix a l'hotel i explica el que ha succeït al seu pare i a la policia, però el comte Keith, per evitar un incident diplomàtic amb el Japó, reté la Ran per a seguir exercint el paper de la princesa Mira.

En Conan s'amaga a l'avió de tornada a Vespània per rescatar la Ran i en Kogoro s'alia amb l'inspector Zenigata, qui té permís per entrar a tots els països per tal de detenir en Lupin III, per poder viatjar a Vespània.



Enllaços

Part 1

Part 2

Part 3




Lupin vs El detectiu Conan - La pel·lícula



Dades del projecte:
Idioma: Àudio japonès amb subtítols incrustats en català
Format: MP4
Pes: 1,76 GB
Vídeo: 720p X264
Àudio: AAC 5.1ch
Qualitat: BDRip

Sinopsi:
La història comença amb un robatori comès per en Kaito Kid i la persecució d'en Conan per aturar-lo, però es veu frustrada per una figura ombrívola que li talla el monopatí en dos, només llavors s'adona de la veritable identitat del culpable: En Lupin III.

Resulta que en Lupin ha estat coaccionat per un home misteriós anomenat Alan Smithee, que ha pres la Fujiko com a ostatge i ha posat prova les seves habilitats per robar el seu veritable objectiu: el safir Cherry. La policia metropolitana contacta amb l'inspector Zenigata de la Interpol, que junt amb els inspectors Sato i Takagi com a voluntaris, munten un operatiu per impedir que robi el safir.

Alhora, un jove cantant italià anomenat Emilio Baretti arriba al Japó per fer una gira de concerts. La Ran, la Sonoko, en Conan i en Kogoro es dirigeixen a l'hotel on s'allotja Baretti, però en arribar es topen amb l'inspector Megré i els seus homes a la suite perquè Baretti ha rebut una carta d'amenaça. Malgrat el perill, el promotor de Baretti, Luciano Carnevale, insisteix que el concert tindrà lloc en la data prevista.

La Ran i la Sonoko es topen amb Baretti quan ja marxaven i, sense saber com, s'uneixen per a una visita clandestina a l'Sky Tree. Un cop allà, Baretti es puja a un sortint en un intent desesperat per veure el concert cancel·lat. Quan la Ran el troba allà, comença reprendre'l pensant que vol suïcidar-se, però una ràfega de vent els fa caure i queden penjats de la torre. Gràcies als esforços combinats d'en Conan, en Jigen i la Sonoko aconsegueixen salvar-se. Llavors Baretti confessa que Carnevale treballa per a la màfia italiana i utilitza els seus concerts com a tapadora per dur a terme negocis il·legals.



Enllaços

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Part 6




Comentaris