[Sant Jordi][Anime] Aventura Digital - OAD 1 & 2 & 4

Aventura Digital

OAD 1 & 2 & 4



"Ara, de nou, l'aventura evoluciona". Us sona? Aventura Digital (Digimon Adventure) tindrà aquest estiu nova temporada, Digimon Adventure tri, en homenatge al 15è aniversari de la franquícia. Lluna Plena no Fansub s'apunta al carro dels nostàlgics i us presenta tres de les OAD d'Aventura Digital per primera vegada en català: Aventura Digital, El nostre joc de guerra i La venjança d'en Diaboromon.

OAD 1

Aventura Digital


En Taichi i la Hikari coneixen en Koromon, una estranya criatura que els farà viure la més gran de les aventures i els unirà per sempre més a un món desconegut fins ara per als humans.

OAD 2

El nostre joc de guerra


Han passat uns mesos des que en Taichi i els seus amics van tornar del món digital, però les seves plàcides vides aviat es veuran sacsejades per un misteriós digimon que pretén destruir el món. Però els Nens Escollits no ho permetran: que comenci la guerra!

OAD 4

La venjança d'en Diaboromon


Tres anys després de derrotar en Diaboromon, uns nous digimon, aparentment inofensius, apareixen al món humà. Els Nens Escollits vinculen aquestes criatures a en Diaboromon i s'encenen totes les alarmes. Una vegada més, la lluita continua!
OAD 1
OAD 2
OAD 4

Comentaris