[Anime] Hyouka Ep. 1 (Estrena)

Hyouka



En Hotaro Oreki és un noi que no li agrada gastar energia innecessàriament, no és que sigui gandul, és que té una filosofia molt particular: "Si no cal que ho faci, no ho faré. I si no tinc més remei, ho faré ràpid". Es va veure obligat a unir-se al club de literatura clàssica per petició expressa de la seva germana gran, perquè ella n'era membre quan estudiava al mateix institut, però el volen suspendre definitivament per falta de gent.

En Hotaro es pensa que com que no té membres, podrà gaudir d'un espai tranquil per a ell sol, però a l'aula del club es troba amb l'Eru Chitanda, una noia d'una família distingida, amb molta tradició i de molta importància al poble. És una noia intel·ligent i amb unes habilitats un pèl peculiars (com tenir el sentit de l'olfacte i l'oïda més aguts del normal). La seva frase característica és: "Tinc curiositat". Si a això li sumes que ho fa mirant amb uns ulls brillants de color violeta, es converteix en una petició que en Hotaro no s'hi podrà negar. A més d'ells dos, s'hi uniran en Satoshi Fukube i la Mayaka Ibara, ells dos i en Hotaro han anat junts des de secundària, en Satoshi és el seu millor amic però ella, en canvi, no es porta gens bé amb ell. Tots quatre formen el club de literatura clàssica, i al contrari del que es pot esperar, la sèrie no tracta de llibres sinó de l'habilitat extraordinària d'en Hotaro per resoldre misteris.

Episodi 1: El renaixement del mític club de literatura clàssica



A petició de la seva germana gran, en Hotaro es veu obligat a unir-se al club de literatura clàssica del seu institut perquè no sigui suspès. A l'aula del club coneix l'Eru Chitanda, i després d'una breu conversa, es pregunta com pot haver entrat a l'aula sense la clau. Són interromputs per en Satoshi, que estava tafanejant des de la porta, que també sent curiositat per l'enigma de la porta tancada. La Chitanda convencerà en Hotaro perquè l'esbrini amb una senzilla frase: Tinc curiositat.

L'endemà, en Satoshi li explica a en Hotaro un rumor que li ha explicat la Chitanda sobre un fantasma a l'aula de música. En Hotaro, sabent que la Chitanda apareixerà per convence'l de nou per resoldre l'enigma, fa que en Satoshi li expliqui un altre misteri sobre un club secret que recluta membres a partir d'una nota oculta que deixen en el tauler d'anuncis.

Sereu capaços de resoldre aquests dos misteris abans que ho faci en Hotaro? Doncs això només és el començament, animeu-vos a seguir les investigacions del club de literatura clàssica.
720p
1080p

Comentaris