[Per molts anys i bon 2016] Tret sortida dels regals!

Per molts anys i Bon 2016

El fansub fa 6 anys!




Per molts anys, Lluna Plena no Fansub!

Com cada any, farem un recompte de tota la feina que hem fet i de la que estem tan orgullosos, però primer m'agradaria fer-vos cinc cèntims sobre què és Lluna Plena. Molts ja ho sabeu, però sempre és bonic recordar-ho.

El nostre fansub és un lloc de trobada de tota aquella gent que estima el català i, sobretot, de tota aquella gent de la nostra terra que admira i gaudeix el manga i l'anime. Ens estimem i mimem el material que fem i que intentem traduir-lo deixant-lo tan bé com sabem. Alguns dels nostres membres són autèntics professionals del Photoshop o l'Aegisubs i fan meravelles visuals, d'altres intenten cuidar la llengua i fer traduccions meticuloses i naturals. Tot segons les capacitats de cadascú, però dins del fansub tothom hi troba alguna cosa amb què brillar. Comprimint vídeos, redibuixant mangues, fent karaokes, editant manga o anime, traduint, corregint... tots som útils, i tots som imprescindibles. I per mostrar-vos com mola el resultat que obtenim, hem tallat els openings i endings de molts dels nostres animes (encara no hi són tots però hi estem treballant) i els hem penjat a vimeo. Gaudiu-los! A més, us recordem que a mang.animelliure.net hi trobareu tots els mangues no llicenciats que fem. També és un bon racó on passejar-vos per la nostra feina.

Cal no oblidar que, a part de tot un grup de gent treballadora que ens agrada el manga i l'anime, també som un grup de companys i amics molt ben avinguts. I tothom qui entra és benvingut! I un cop a dins, a participar al grup del Whatsapp, a venir a les trobades informals i als Salons del Manga s'ha dit! Dins del fansub s'han fet amistats irrompibles i relacions de llarga durada, que no us talli el fet que siguem tanta gent, som molt oberts, de debò, i de seguida us sentireu a gust amb nosaltres.

Bé, després d'aquest elogi al fansub i a tots els beneficis que us pot aportar apuntar-vos-hi (sense tenir en compte que és una activitat il·legal i que acabarem tots a la garjola algun dia d'aquests) passem al recompte del que hem fet aquest 2015!

D'anime hem acabat, començades abans del 2015, Mentides d'abril, Kokoro Connect; hem començat i acabat Els 7 pecats capitals i El déu errant; hem estrenat Hyouka i Death Parade, i seguim traient capítols de l'Alquimista d'Acer i Cua de Fada!
D'OVAS i pel·lícules, hem fet les d'Steins; Gate, algunes de l'Avanç dels titans, dues OVAs de Digimon i la 18a pel·lícula del Detectiu Conan!
De Manga, hem acabat Chrno Crusade i Judge, hem estrenat Hideout i Platinum End i hem seguit publicant capítols de Yamada i les 7 bruixes, d'Una Peça i (tot i que pocs) d'Eyshield 21!
Acabem amb els One Shots! Aquest any hem arrencat a fer més Especials de Cua de Fada en manga, tenim el One Shot de Mira'm als ulls quan parlis i de Zelda Skyward Sword.

És molt material de manga i anime en català! N'hem d'estar molt contents!

I donem la benvinguda als nous membres del fansub d'aquest any 2015! El SrGreez, en Tauburn, en Maür, en trafalgar, en srocul, en rogerfig8 i la Syrk, per ordre d'aparició! Moltes gràcies per haver decidit embarcar a l'equip del fansub! I una gran abraçada a tots aquells que per motius diversos heu hagut de deixar el grup.

Aquest any hem pujat a les 4500 visites mensuals de mitjana (l'any passat estàvem a les 4000). Anem creixent i esperem créixer molt més i que la gent prefereixi mirar i llegir manga i anime en català abans que en qualsevol altre idioma! El desafiament no és fàcil! Ànims a tots! I gràcies a tots els que ens seguiu per fer-ho possible, esclar que sí!

Així doncs, donem el tret de sortida dels regals del 6è aniversari del fansub i celebrem plegats l'inici del 2016! Txintxin!

Comentaris