[Anime] L'Alquimista d'Acer Ep. 22

L'Alquimista d'Acer

Episodi 22: Esquenes distants



Per una banda, en Ling i la Lan Fan lluiten contra en Bradley i en Gluttony, i per l'altra, l'Edward i l'Alphonse lluiten contra l'Scar. La Winry s'assabenta de la lluita dels germans i es dirigeix cap ​​allà, quan hi arriba, escolta l'Edward qüestionant els motius dels actes de l'Scar dient que justifica els seus assassinats posant com a excusa que ho fa en nom de Déu, i li pregunta si també ho fa fer en nom de Déu quan va assassinar a dos metges d'Amestris. Impressionada per aquestes paraules, la Winry recull una arma del terra i apunta l'Scar amb intenció de matarlo... És llavors quan l'Scar recorda l'època de la guerra d'Ishval, el sacrifici del seu germà i el motiu per combatre contra els alquimistes nacionals.

Comentaris

  1. Hola, no hi ha enllaç directe a l'episodi. A la llista de la sèrie no puc descarregar-lo perquè no puc instal·lar plugin al navegador. Si ho podeu ficar gràcies doblement.
    Salutacions.

    ResponElimina
  2. Encara estem mirant què fer amb els enllaços individuals. El problema és que cauen o es desactiven per inactivitat i ens passem una gran quantitat de temps repujant i actualitzant enllaços. D'aquesta manera, amb l'enllaç a la carpeta de mega, ens estalviem gran part de la feina.
    Pots descarregar-lo amb un gestor de descàrregues com JDownloader o MiPony, només has de copiar l'enllaç de la carpeta i el programa llegirà tots els arxius de la carpeta, selecciones l'arxiu que vulguis i li dones a descarregar. O també pots provar a actualitzar el navegador o provar amb un altre navegador que sí et deixi instal·lar el plugin de mega.

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies per la resposta! Al final ho he pogut fer! :D

    ResponElimina
  4. Me n'alegro que hagueu decidit tornar al ritme que portaveu ^^

    ResponElimina
  5. Hola! moltes gràcies per la sèrie, està molt xula.
    Teniu pensat seguir-la? Ànims i mil gràcies per la feina feta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, segurament la continuarem després de l'estiu per poder seguir un ritme més constant.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada