[Anunci] Retirada de contiguts

No, ningú ens obliga a tancar ni hem rebut cap carta amb amenaces
Aclarit això...



Ahir a la Japan Weekend de Madrid es van anunciar algunes llicències de pel·lícules i sèries. Anant al gra, s'han llicenciat les pel·lícules de One Piece. TOTES. I s'ha confirmat ja via FB que portaran el doblatge català original. Això significa que a partir de la sortida al mercat de les pelis (que serà pel Saló del Manga de BCN) retirarem del blog els links de les pelis que tenim fetes (és a dir, Strong World.) L'especial Strong World: Episodi 0 el mantindrem fins que es confirmi que va inclòs en el BD/DVD de Selecta Visión.


Per altra banda A Contracorriente Films va anunciar ja fa temps que havia comprat la llicència de Bakemono no Ko (El nen i la bèstia), pel·lícula que vam estrenar l'11 de setembre i que fins fa uns dies no sabíem que tindria doblatge català. Per això, el dia 15 de novembre (dia en què es podrà comprar) retirarem els enllaços de la peli. Si encara no l'heu vista, correu.


Deixem l'enllaç de l'edició especial de "El nen i la bèstia" per qui vulgui comprar-lo
Amazon






Posdata: Si voleu que SelectaVisión o qualsevol editora dobli al català la vostra peli o serie preferida... demaneu a la Shruikan que la tradueixi.

Comentaris

  1. M'he enterat de les llicències de les pel·lícules de One Piece i he vingut volant al blog per veure si havieu dit alguna cosa al respecte. Diu molt de vosaltes que retireu els links voluntariament! S'agraeix molt la feina que feu i personalment aprecio que sigueu tan legals :) Seguiu així! <3

    PD: Que la Shruikan ho tradueixi tot a partir d'ara

    ResponElimina
  2. L'objectiu del fansub és i serà donar corda al manga i anime en català, per tant, no farem competència a la poca gent que dobla o tradueix coses al català!

    PD: Ens hem plantejat convertir la Shruikan en la traductora única del fansub, però no hi acaba d'estar gaire d'acord... xDDDD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Crec que encara arrosega el trauma d'acabar la tradu de Harlock i a les hores anunciar-se la llicència.. xD

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada