[Manga] Blue Sky Complex 05

Blue Sky Complex

Capítol 05


Ja els tornem a tenir aquí!
En Terashima està fet un embolit, en Narasaki
no s'immuta quan li fa petons. És bo o dolent, això?.



Nois i noies, no sé quan podré fer un altre capítol. M'esforçaré de valent per fer el 6 com a mínim i així acabar el primer volum, però des que vam obrir el projecte, el netejador de Yamada ho ha deixat i he agafat jo quasi totes les neteges. Això juntament amb Platinum End, no tinc gaire més temps. Tot i així, no el pauso del tot, però l'alenteixo.
Tot seguit faré un comentari explicant quatre coses del manga en si.

Comentaris

  1. El que us volia explicar és que aquest manga inicialment estava pensat per tenir un sol volum, així que amb el capítol 6 ja hi ha un final. Però va tenir tant d'èxit que en van fer un segon volum, que ha tingut tant d'èxit que fa poc ha sortit el capítol 12 que obre el 3r volum ja.
    Així que m'esforçaré a fer el capítol 6 i l'especial corresponent (que només falta editar-los) i els altres volums quan disposi de més temps, ara no sé pas quan...

    I per cert... el 5è capítol és el millor de la sèrie, si no us remou una mica el cor, ja podeu plegar...

    ResponElimina
  2. Pobre Terashima ;_; Gràcies per penjar el capítol, l'esperava amb ganes!
    I ostres, així que era per això que el ritme ha baixat...fa temps que penso que potser us podria ajudar amb aquesta sèrie, em faria molta il·lusió poder ser d'utilitat :3

    ResponElimina
    Respostes
    1. Piecenrik! Tu que sempre comentes! T_T Doncs sí, vaig a tope... si vols entrar a ajudar-me a editar el segon volum, t'ho agrairé molt. I tots els altres seguidors de la sèrie suposo que també :P Si cliques a la noia de l'ordinador de dalt a l'esquerra i et registres, podràs demanar d'entrar al fansub! <3 Res ens faria més contents!

      Elimina
  3. Ei! Doncs oi tant que ens pots ajudar!
    Per a fer-ho, registra't al nostre fòrum i presenta't i llavors t'entrarem al fansub!
    Benvingut a la família!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada