[Manga] En Yamada i les 7 bruixes 223

En Yamada i les 7 bruixes

Capítol 223: Que potser tens por?


Tot a punt per la cerimònia!
Però per què en Yuri no volia que es fes?

Comentaris

  1. Fa uns dies que he començat a llegir la sèrie, així que primer de tot moltes gràcies per fer-la! :D

    I ara un dubte, estic pel tom 9, i al veure que era més curtet que els altres (2 capítols menys), he buscat a la wikipedia i veig que aquest volum portava un one-shot titolat en anglès: "The Devil's Classroom", que el teniu fet? Perquè a la carpeta de All no està inclòs, i l'extra del tom 6 sí que estava amb la resta del tom.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com que no té a veure amb la sèrie, el tenim a part, a l'apartat de One Shots.
      http://llunaplenanofansub.blogspot.com.es/2011/09/one-shot-mao-no-kyoushitsu.html
      Gràcies per començar-la i comentar!
      També trobaras a One Shots un especial yankee x yamada prou divertit.

      Elimina
    2. Ahhh perfecte. Vaig mirar a l'apartat de one-shots, però vaig baixar directament a la lletra "Y", y només trobava el crossover amb Yankee-kun (que també llegiré), moltes gràcies per la resposta! :)

      He estat mirant i veig que està tot traduït, els especials de la Magazine i un altre de canvi de sexe, que estan inclosos en alguns toms. Em queda per ubicar 2 que he vist només en submanga: un especial i un omake, però no tinc problema en llegir aquest 2 per ahí.

      I per cert, molt bona le sèrie, m'ho vaig passar molt bé amb Yankee-kun (tret del final), però aquesta no es queda enrere, trobo a faltar a Shinagawa (que m'encantava el prota), però tot el tema de les bruixes ho compensa.

      No m'enrotllo més xD, ¡Moltes gràcies de nou per la sèrie! :)

      Elimina
    3. Bua! Un lector de Yankee-kun! Que bé! Sí, tu, quin final més me... i jo també trobo a faltar en Shinagawa, snif.
      Els dos omakes que dius és probable que no siguin a cap volum... els afegiré al volum que traguem ara. És que amb la nova organització dels posts de les sèries pot ser que perdéssim enllaços a alguns capítols extra.
      Si vols, pots comentar al fòrum o aquí, en alguns capítols, i xerrem una mica de què et va semblant la sèrie :P

      Elimina
    4. Yankee-kun la vaig llegir a l'agost, us vaig deixar un comentari a Animelliure, sóc l'Steve :P

      Doncs del que porto llegit de Yamada-kun, fins al tom 11 em va pareixer genial, estava tot molt ben portat, fins i tot podria haver acabat el manga allí perfectament. Després d'això he de reconeixer que em va semblar repetitiu tornar a "repetir la trama", i quan va dir que hi havien deviersos grups de 7 bruixes ja vaig pensar que se li havia anat de les mans... Però bé, m'agraden els personatges d'aquesta autora i el seu humor, així que l'estic disfrutant igualment. Actualment vaig pel tom 16, i està de nou molt emocionant amb la batalla contra els del club del shogi :)

      I m'encanta l'Odagiri, el personatge ha evolucionat molt bé.

      Elimina
    5. Sí, oi? El primer arc era genial. Ara sembla que vagi aprofitant la idea inicial per anar estirant per aquí. I el tema de records oblidats també l'explota fins a deixar-lo sec. La primera vegada que hi ha oblidació és força dramàtica, les altres ja... perden. En fi. A mi em passa el mateix que a tu, m'agrada l'ambient i els personatges que crea i l'estil de dibuix, etc, però estic una mica decebuda de l'argument. Igual que a Yankee, en Shinagawa era molt guai, però l'Adachi també i mica en mica va desapareixent... És com si els inicis tingués molt clara una idea i la desenvolupa bé i mica en mica la perd o la canvia. Com si el bon argument només hagués estat una excusa per començar la sèrie i després o ja no cal, o ja no en sap més.
      L'Odagiri mola, sí :P Però també m'agrada l'Ushio i em fa peneta, pobret...

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada