[Nadal][Estrena] Amagami SS Ep. 1 i 2

Amagami SS



Bon Nadal a tothom!

Avui us portem una estrena que portem preparant més de dos anys! Sí, més dos anys! És un projecte que vaig proposar per dur-lo a terme en un pla secundari mentre anàvem fent els projectes principals. La sèrie consta de 6 arcs argumentals principals i 2 de secundaris (que són els dos especials del final), cada arc és una història paral·lela e independent de les altres on el protagonista, en Junichi Tachibana, viu el Nadal amb una noia diferent, igual que en el joc de cites en el que es basa aquest anime.

El detall principal que fa que aquest projecte sigui diferent és que cada personatge té un traductor, el que vol dir que han participat 9 traductors! A més a més, els mateixos traductors s'han repartit els personatges secundaris dels arcs o no apareix la seva noia i acabar de completar la traducció.

Aquests són els traductors que han participat en el projecte:
Vidsus - Junichi Tachibana
shira-chan - Haruka Morishima i la professora Maya Takahashi
Shruikan - Kaoru Tanamachi i la Ruriko Yuzuki
Nina-chan - Sae Nakata i la Kanae Ito
Minamino Shuuichi - Ai Nanasaki i la Manaka Hiba
Ame - Rihoko Sakurai i la Keiko Tanaka
Syrk - Tsukasa Ayatsuji i la Hibiki Tsukahara
Xeniaxen - Miya Tachibana i la Yukari Ayatsuji
Avacyn - Risa Kamizaki
Kobasen - Masayoshi Umehara i personatges terciaris.

En el fansub és necessari passar la prova de correcció per ser traductor i per tant els mateixos traductors han corregit als altres un cop han anat passant pels episodis, tot i així en Kobasen ha estat qui s'ha encarregat de repassar la correcció de tots els episodis.
A l'apartat de compressió hem comptat amb els dos compressors del fansub, en Cano i l'Intervención, que s'han encarregat de fer les diferents versions per tal d'acomplir les necessitats i desitjos de la majoria. Tindrem versions en 720p i 1080p en MP4 i almenys una en MKV amb el màxim de qualitat possible de vídeo i àudio, al capdavall les RAWs que hem utilitzat han sigut les de la edició col·leccionista.
Per últim, un servidor s'ha encarregat de l'organització del projecte, els estils de personatges, l'edició de cartells, el muntatge de karaokes (les noies els han traduït i preparat els estils, excepte els openings) i de l'adaptació de les traduccions ja que els traductors han anat passant individualment pels episodis fent que fos necessari donar coherència a algunes converses.

També m'agradaria agrair als membres que van començar en el projecte però per diverses raons van deixar el fansub: Gray Slimner (cap de correcció), Leifang (Tsukasa Ayatsuji), Kalyfka (Miya Tachibana) i Xeniaxen (És qui va fer finalment la Miya Tachibana).

El projecte no està pensat per anar-se publicant regularment, segueix sent un projecte en pla secundari, tot i així, la traducció i correcció està feta i només falta l'edició i compressió, malauradament jo tinc altres projectes en marxa que m'impedeixen dedicar-me al 100% en aquest, com són la pel·lícula 20 de detectiu Conan, acabar la segona meitat de Hyouka i FMAB. La idea és publicar el 4 episodis del primer arc durant aquestes festes i anar publicant els arcs a mida que els anem enllestint. Un cop publiquem aquest primer arc, la meva prioritat serà la pel·lícula de detectiu Conan, així que fins després de publicar-la no hi haurà més Amagami ni Hyouka. Amb FMAB, al ser més llarga, seguirem un cop acabada Hyouka i intentarem seguir un ritme més constant. Ara mateix, amb tants projectes és impossible seguir un ritme i no m'agrada marejar la gent amb episodis cada mes i mig, així que seguirem el mètode Simeone i anirem projecte a projecte. Disculpeu les molèsties.

Un cop fetes les presentacions i les explicacions, passo a explicar-vos la sinopsi dels dos primers episodis.

Episodi 1: Arc de la Haruka Morishima - Anhel

En Junichi Tachibana va tenir una forta decepció amorosa el Nadal de fa 2 anys quan la noia amb la que havia quedat el va deixar plantat sense donar cap explicació, a causa d'això queda fortament deprimit fins el punt de no voler saber res de l'amor i de les noies, però tot canvia quan coneix la Haruka Morishima. La Haruka (shira-chan) és una de les noies més famoses i desitjades de l'institut, però per alguna raó la Haruka sent cert interès per ell que li dóna esperances i que el porta a declarar-se.

Episodi 2: Arc de la Haruka Morishima - Propers


Tot i la fallida declaració, els dos decideixen continuar sent amics, però en Junichi torna a deprimir-se i a la Haruka sembla que no li importa gaire la declaració perquè continua "perseguint" en Junichi per demanar-li ajuda per raons poc convencionals, com demanar-li un banyador de noia o buscar llibres de gossos bufons.

Comentaris