Retirada per emissió a TV3: Detectiu Conan, pel·lícula 10

Bon dia a tothom!
TVC emetrà avui dilluns 1 de maig (feliç dia del treballador!) a les 19:30 la desena pel·lícula d'el Detectiu Conan: El rèquiem dels detectius al canal Super 3. Es podrà gaudir tant a TV com online mitjançant l'emissió en directe.

La teniu disponible a TV3 a la carta de forma gratuita.

Podeu consultar la programació exacta al web de TV3 i esperem que gaudiu del doblatge de la pel·lícula!



Per part nostra, retirarem com sempre els links de baixada del film.

Sense res més a dir, us deixem amb la sinopsi de la pel·lícula. En Conan, descobert!?
En Kogoro és contractat per un home misteriós en un parc d'atraccions perquè investigui un cas, però si no ho aconsegueix en 12 hores la Ran i la lliga de detectius júnior moriran. El client és molt astut i ni tan sols li ha dit quin cas vol que investigui, només li va donant breus pistes per telèfon. Sorprenentment el client també li demana a en Conan que participi en la investigació i ajudi a en Kogoro. Quan més endavant el criminal truca al mòbil i l'agafa en Conan, el client li pregunta: "Ets en Kogoro Mouri o potser en Shinichi Kudo?". Aconseguiran resoldre l'enigma i salvar la Ran i els altres abans que el temps limit s'acabi?

Comentaris

  1. La vaig veure el seu dia amb els vostres subtítols i aquesta setmana per fi n'hem pogut gaudir el doblatge (que és algo que jo ja donava per perdut). Moltes gràcies per la vostra feina i s'agraeix que sigueu tan lleials! <3

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada