[Sant Jordi][Oneshots] Hotel (Antologia)

Col·lecció de Oneshots de Boichi

Es tracta d'una compilació d'històries curtes. 5 capítols llargs i 4 capítols curts.




-Hotel des del 2079 CE (ja publicada anteriorment aquí)
Es tracta d'una versió actualitzada d'"Hotel des del 2079" (versió coreana), amb un final alternatiu. Un ordinador continua existint amb l'únic objectiu de completar la seva missió, en un món on la vida, incloent la humanitat, s'ha extingit. Aquest és un registre dels 27 milions d'anys de la seva lluita heroica.

-Regal
La Hanako pateix una horrible malaltia. Quan desperta rere un profund son, només disposa de tres dies de vida. Al llarg d'aquests tres dies, el seu marit Takao haurà de patir una experiència descoratjadora, ja que sap que la persona a qui de debó estima la Hanako, no és ell.

-Tot ha estat per la tonyina
La tonyina s'ha extingit, i en Jun Shiozaki farà tot el possible i imaginable per fer-la tornar. La mescla perfecta entre ciència-ficció i humor.

-Stéphanos
En el Japó actual, la nostra protagonista Noriko, descobreix que està embarassada del fill del seu amant, en Matsumura. Per desgràcia, ell és un metge de renom i amb família. La Noriko vol tenir el nen, però en Matsumura assegura que es tracta en realitat d'un càncer que s'estén molt ràpid, i que l'ha d'extirpar de forma immediata. És possible que no sigui ni una cosa ni l'altra...

-Diadema
Una cerca de la llibertat encapçalada per la Lilith.


Comentaris